Криоконсервирование мицелия вешенки Pleurotus ostreatus разных штаммов по трем программам замораживания

Morphofunctional properties of pleurotus mycelium Pleurotus ostreatus of different strains after cryopreservation according to three freezing programs were investigated. The cryopreservation program 1 was found as optimal cooling at the rate of 1–4°C/min down to -28°C/min, 20 min stabilization,...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2008
Автори: Chernyshenko, L. G., Shatilova, L. E., Stepanyuk, L. V.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine 2008
Теми:
Онлайн доступ:https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/341
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Problems of Cryobiology and Cryomedicine

Репозитарії

Problems of Cryobiology and Cryomedicine