Разработка способа криоконсервирования вируса болезни Марека

The cryopreservation method, consisting in application of two-stage freezing regimen down to -30°C with 1°C/min rate, from –30 down to –70°C with 5–10°C/min rate with following plunging into liquid nitrogen (–196°C) at that composition of protective media 199 nutrient media 80% with add...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2013
Автори: Stegniy, M. Yu., Stegniy, B. T., Goltsev, A. N.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine 2013
Теми:
Онлайн доступ:https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/342
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Problems of Cryobiology and Cryomedicine

Репозиторії

Problems of Cryobiology and Cryomedicine