МожливіÑÑ‚ÑŒ корекції процеÑу перокÑидації в організмі щурів за умов холодового ÑтреÑу
Intensity of lipid peroxidation in thymus rat enzymatic fraction at cold stress (4°C) was investigated. It was shown that with small doses of polyamines it was possible to decrease peroxidation processes of an organism.
Збережено в:
Дата: | 2008 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine
2008
|
Теми: | |
Онлайн доступ: | https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/373 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Problems of Cryobiology and Cryomedicine |