Адсорбційне вилучення антоціанів з екстрактів червонокачанної капусти на бентоніті: статистичний аналіз основних ефектів та ефектів взаємодії
In recent years, anthocyanins are widely used in food industry as natural dyes and in medicine as compounds with high antioxidant activity. In connection with this, examination of adsorption removal of anthocyanins from extracts of cheap plants containing a lot of these compounds as well as of main...
Gespeichert in:
| Datum: | 2017 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | Soldatkina, L. M., Novotna, V. O. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | English |
| Veröffentlicht: |
Chuiko Institute of Surface Chemistry National Academy of Sciences of Ukraine
2017
|
| Schlagworte: | |
| Online Zugang: | https://www.cpts.com.ua/index.php/cpts/article/view/449 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Chemistry, Physics and Technology of Surface |
Institution
Chemistry, Physics and Technology of SurfaceÄhnliche Einträge
-
Напрями підвищення ефективності інтерналізації негативних зовнішніх ефектів промислового виробництва
von: Serdiuk, Olexander S.
Veröffentlicht: (2022) -
РОЛЬ РАДІОПРОТЕКТОРІВ У МІНІМІЗАЦІЇ ВИНИКНЕННЯ СТОХАСТИЧНИХ ЕФЕКТІВ ПРИ РАДІАЦІЙНИХ ІНЦИДЕНТАХ
von: Domina, E.A., et al.
Veröffentlicht: (2023) -
Колігативні властивості різних рідких сумішей в залежності від температури та ефектів обмеженого простору у порах різних адсорбентів
von: Gun’ko, V. M., et al.
Veröffentlicht: (2024) -
Концентрационные максимумы подвижности 2D-электронов при рассеянии на скоррелированных примесных ионах в тонких легированных слоях
von: Михеев, В.М.
Veröffentlicht: (2019) -
Механизмы рассеяния поверхностных электронов в топологических изоляторах
von: Топоров, Ю.В., et al.
Veröffentlicht: (2019)