Адсорбційне вилучення антоціанів з екстрактів червонокачанної капусти на бентоніті: статистичний аналіз основних ефектів та ефектів взаємодії

In recent years, anthocyanins are widely used in food industry as natural dyes and in medicine as compounds with high antioxidant activity. In connection with this, examination of adsorption removal of anthocyanins from extracts of cheap plants containing a lot of these compounds as well as of main...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2017
Hauptverfasser: Soldatkina, L. M., Novotna, V. O.
Format: Artikel
Sprache:English
Veröffentlicht: Chuiko Institute of Surface Chemistry National Academy of Sciences of Ukraine 2017
Schlagworte:
Online Zugang:https://www.cpts.com.ua/index.php/cpts/article/view/449
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Chemistry, Physics and Technology of Surface

Institution

Chemistry, Physics and Technology of Surface