ВНУТРІШНІЙ КОНТРОЛЬ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

У статті досліджено сутність ефективності праці як складової ефективності виробництва, а та-кож шляхи її підвищення. Для досягнення мети підприємством необхідно, з одного боку, створювати та застосовувати мотиваційний механізм для кожного працівника, а з іншого боку, застосовувати ре-тельний контрол...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2016
Автор: Магденко, С. О.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Odesa National University of Technology 2016
Онлайн доступ://journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/54
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Food Industry Economics

Репозитарії

Food Industry Economics