Bagatskaya, H. M., Mazurenko, R. V., Makhno, S. M., & Gorbyk, P. P. (2022). Вплив частинок йодиду міді різної дисперсності на ферментативну активність дріжджових клітин Saccharomyces cerevisiae. Chuiko Institute of Surface Chemistry National Academy of Sciences of Ukraine.
Chicago Style (17th ed.) CitationBagatskaya, H. M., R. V. Mazurenko, S. M. Makhno, and P. P. Gorbyk. Вплив частинок йодиду міді різної дисперсності на ферментативну активність дріжджових клітин Saccharomyces Cerevisiae. Chuiko Institute of Surface Chemistry National Academy of Sciences of Ukraine, 2022.
MLA (8th ed.) CitationBagatskaya, H. M., et al. Вплив частинок йодиду міді різної дисперсності на ферментативну активність дріжджових клітин Saccharomyces Cerevisiae. Chuiko Institute of Surface Chemistry National Academy of Sciences of Ukraine, 2022.