Вплив частинок йодиду міді різної дисперсності на ферментативну активність дріжджових клітин Saccharomyces cerevisiae

The effect of different dispersity copper iodide (CuI) particles on vital activity in an aqueous yeast suspension of organisms of the species Saccharomyces cerevisiae under anaerobic conditions under endogenous metabolism was studied by differential microcalorimetry.It has been found that an increas...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2022
Автори: Bagatskaya, H. M., Mazurenko, R. V., Makhno, S. M., Gorbyk, P. P.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Chuiko Institute of Surface Chemistry National Academy of Sciences of Ukraine 2022
Теми:
Онлайн доступ:https://www.cpts.com.ua/index.php/cpts/article/view/619
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Chemistry, Physics and Technology of Surface

Репозитарії

Chemistry, Physics and Technology of Surface