УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ НА ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ ВИНОРОБНОЇ ГАЛУЗІ (НА ПРИКЛАДІ ПрАТ «ОДЕСАВИНПРОМ»)

У статті проведено системний аналіз існуючих технологій мотивування персоналу виноробнихпідприємств, на прикладі ПрАТ «Одесавинпром», запропоновано методику удосконалення системиуправління персоналом підприємств виноробної галузі із використанням чинників мотивації....

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2017
Hauptverfasser: Удовиця, О. Ф., Пасчина, Г. П.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Odesa National University of Technology 2017
Online Zugang://journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/642
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Food Industry Economics

Institution

Food Industry Economics