УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ НА ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ ВИНОРОБНОЇ ГАЛУЗІ (НА ПРИКЛАДІ ПрАТ «ОДЕСАВИНПРОМ»)
У статті проведено системний аналіз існуючих технологій мотивування персоналу виноробнихпідприємств, на прикладі ПрАТ «Одесавинпром», запропоновано методику удосконалення системиуправління персоналом підприємств виноробної галузі із використанням чинників мотивації....
Gespeichert in:
| Datum: | 2017 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | , |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Odesa National University of Technology
2017
|
| Online Zugang: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/642 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |