УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ НА ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ ВИНОРОБНОЇ ГАЛУЗІ (НА ПРИКЛАДІ ПрАТ «ОДЕСАВИНПРОМ»)
У статті проведено системний аналіз існуючих технологій мотивування персоналу виноробнихпідприємств, на прикладі ПрАТ «Одесавинпром», запропоновано методику удосконалення системиуправління персоналом підприємств виноробної галузі із використанням чинників мотивації....
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автори: | , |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Odesa National University of Technology
2017
|
| Онлайн доступ: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/642 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Репозитарії
Food Industry Economics| Резюме: | У статті проведено системний аналіз існуючих технологій мотивування персоналу виноробнихпідприємств, на прикладі ПрАТ «Одесавинпром», запропоновано методику удосконалення системиуправління персоналом підприємств виноробної галузі із використанням чинників мотивації. |
|---|