УПРАВЛІННЯ ПРОФЕСІЙНО-КВАЛІФІКАЦІЙНИМ РОЗВИТКОМ ПРАЦІВНИКІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ВИНОРОБНОЇ ГАЛУЗІ

Проведене дослідження присвячено удосконаленню системи управління професійнокваліфікаційним розвитком працівників виноробних підприємств Розкрито основні етапи управліннякваліфікаційним розвитком працівників, визначено шляхи підвищення кваліфікації. Узагальнено інформацію щодо основних показників з...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2017
Автор: Седікова, І. О.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Odesa National University of Technology 2017
Онлайн доступ://journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/745
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Food Industry Economics

Репозитарії

Food Industry Economics