ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ІННОВАЦІЙНО-ОРІЄНТОВАНОГО РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ

У статті розглянуто теоретичні засади композиції державного регуляторного механізму активізації інноваційних процесів у визначених інституційних ланках харчової промисловості України. Визначені «сильні» та «слабкі» регуляторні важелі (через критеріальний базис світовизнаного Глобальногоінноваційного...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2017
Автор: Хрип’юк, В. І.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Odesa National University of Technology 2017
Онлайн доступ://journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/748
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Food Industry Economics

Репозитарії

Food Industry Economics