ОСОБЛИВОСТІ ОБЛІКУ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ У ВИНОРОБНІЙ ГАЛУЗІ

У статті викладено та розглянуто особливості обліку собівартості продукції на підприємствахвиноробної галузі, досліджено теоретичні аспекти обліку собівартості продукції, розглянуті сутність таскладові собівартості продукції. Виконано порівняльний аналіз особливостей ведення обліку у ТОВ«ПТК Шабо» т...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2017
Автори: Євтушевська, О. О., Євсєєва, К. В., Приймак, В. О.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Odesa National University of Technology 2017
Онлайн доступ://journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/750
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Food Industry Economics

Репозитарії

Food Industry Economics