ЖИРНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ФОСФОЛІПІДІВ АЗОВСЬКОЇ КАМСИ ENGRAULIS ENCRASICOLUS MAEOTICUS PUSANOV ТА ЧОРНОМОРСЬКОЇ КАМСИ ENGRAULIS ENCRASICOLUS PONTICUS ALEXANDROV У ПРОМИСЛОВИЙ ПЕРІОД 2006 – 2011 РОКІВ

Using generally accepted methods, including thin-layer and gas-liquid chromatography, the content of total lipids (SL), reserve lipids (triacylglycerols, TAG), structural lipids (phospholipids, PL) and fatty acid (FA) composition of the PL in the body of anchovy which was caught in October – Novembe...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2023
Автори: Юнева, Т. В., Щепкіна, А. М., Забелінський, С. А., Никольський, В. Н., Бат, Л., Кая, Я., Сейхан, К., Шульман, Г.Є.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Marine Ecological Journal 2023
Теми:
Онлайн доступ:https://mej.od.ua/index.php/mej/article/view/166
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Marine Ecological Journal

Репозиторії

Marine Ecological Journal