Аромат суплідь інжиру (Ficus carica L.)

It is shown, that among identificated there are 46 components of volatile compounds in figs varieties (Ficus carica L.) trans-2-gecsanal and α-pinene formed refreshing fragrance of green leaves and needles, nonanal, β-damascenone, iso-β-damascenone, β-cariofillen – fruit flavor characteristics. A sa...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2014
Автори: Richter, A.A., Vinogradov, B.A., Marchuk, N.Yu., Shishkina, E.L.
Формат: Стаття
Мова:English
Опубліковано: M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine 2014
Онлайн доступ:https://www.plantintroduction.org/index.php/pi/article/view/241
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Plant Introduction

Репозиторії

Plant Introduction