Аромат суплідь інжиру (Ficus carica L.)
It is shown, that among identificated there are 46 components of volatile compounds in figs varieties (Ficus carica L.) trans-2-gecsanal and α-pinene formed refreshing fragrance of green leaves and needles, nonanal, β-damascenone, iso-β-damascenone, β-cariofillen – fruit flavor characteristics. A sa...
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автори: | Richter, A.A., Vinogradov, B.A., Marchuk, N.Yu., Shishkina, E.L. |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine
2014
|
Онлайн доступ: | https://www.plantintroduction.org/index.php/pi/article/view/241 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Plant Introduction |
Репозитарії
Plant IntroductionСхожі ресурси
-
The fragrance of figs (Ficus carica L.) fruits
за авторством: A. A. Rikhter, та інші
Опубліковано: (2014) -
Antimicrobial screening of the ethanolic leaves extract of Ficus carica L. (Moraceae) — an ancient fruit plant
за авторством: H. M. Tkachenko, та інші
Опубліковано: (2017) -
Антимікробний скринінг етанольного екстракту листків Ficus carica L. (Moraceae) – давньої плодової рослини
за авторством: Tkachenko, H.M., та інші
Опубліковано: (2017) -
Антимутагенная активность растительных экстрактов из Armoracia rusticana, Zea mays, Ficus carica и их смеси
за авторством: Агабейли, Р.А., та інші
Опубліковано: (2005) -
Аромат як метафора тексту
за авторством: Бербенець, Л.
Опубліковано: (2009)