Продукти перекисного окислення ліпідів, біоантиоксиданти – глутатіон та аскорбінова кислота галофітів Salsola soda L., Glaucium flavum Crambs. і Euphorbia peplus L.
Process intensity of lipides peroxidation and bioantioxidants – glutathicone and different forms of ascorbic acid content in galophytes we analyzed Salsola soda L., Glaucium flavum Crambs. and Euphorbia peplus L. were studied. The different character of primary and secondary products of peroxidation...
Saved in:
| Date: | 2012 |
|---|---|
| Main Authors: | Kosakivska, I.V., Gryshko, V.H., Syshchikov, D.V., Ivanova, A. |
| Format: | Article |
| Language: | English |
| Published: |
M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine
2012
|
| Online Access: | https://www.plantintroduction.org/index.php/pi/article/view/454 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Plant Introduction |
Institution
Plant IntroductionSimilar Items
-
Morphological pecularities of Crambe koktebelica and Crambe mitridatis (Brassicaceae)
by: M. S. Kalista, et al.
Published: (2014) -
Notes on Australian species of Salsola (Chenopodiaceae) and validation of Salsola sabrinae, nom. et stat. nov.
by: S. L. Mosyakin
Published: (2018) -
Морфологічні особливості плодів Crambe koktebelica та Crambe mitridatis (Brassicaceae)
by: Каліста, М.С., et al.
Published: (2014) -
Генетичні ресурси, механізми солестійкості та прикладне застосування галофітів
by: Petrushenko, V.V., et al.
Published: (2015) -
Методологія встановлення ціни на інформаційні продукти
by: Чукурна, О.П.
Published: (2013)