Біохімічні властивості Asimina triloba (L.) Dun. в умовах Херсонської області
Biochemical properties of fruits and leaves of cultivar and form of paw paw (Asimina triloba (L.) Dun.) cultivated in conditions of Kherson region are investigated.
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автори: | Grabovetska, O.A., Klymenko, S.V., Palij, A.E., Grebennikova, O.A. |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine
2010
|
Онлайн доступ: | https://www.plantintroduction.org/index.php/pi/article/view/605 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Plant Introduction |
Репозитарії
Plant IntroductionСхожі ресурси
-
Biochemical properties of Asimina triloba (L.) Dun. in conditions of Kherson region
за авторством: O. A. Grabovetskaja, та інші
Опубліковано: (2010) -
Азиміна трилопатева (Asimina triloba (L.) Dun.): стан та перспективи культури, біоекологічні особливості в умовах вирощування на півдні України
за авторством: Grabovetzkaya, O.A., та інші
Опубліковано: (2006) -
Papaw (Asimina triloba (L.) Dun.): being and prospects of culture, biological and ecological features in the south of Ukraine
за авторством: O. A. Hrabovetska, та інші
Опубліковано: (2006) -
Dynamics of the accumulation of flavonoids in overground organs of cultivars and forms of Asimina triloba (L.) Dunal
за авторством: V. F. Levon, та інші
Опубліковано: (2016) -
Динаміка вмісту флавоноїдів у надземних органах сортів і форм Asimina triloba (L.) Dunal
за авторством: Levon, V.F., та інші
Опубліковано: (2016)