Особливості біохімічного складу плодів різних видів плодових рослин, інтродукованих на південному сході України. Повідомлення 1. Вміст аскорбінової кислоти

The data about content of ascorbic acid in fruits of 82 species of fruit plants under the conditions of a South-East of Ukraine are presented. Species accumulating high quantities of ascorbic acid are determined. There are Rosa majalis – 458.1 mg/100 g (up to 843.0), Chaenomeles spp. – about 100.0...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2007
Автори: Mezhenskyj, V.M., Mozhajeva, L.L., Mezhenska, L.O.
Формат: Стаття
Мова:English
Опубліковано: M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine 2007
Онлайн доступ:https://www.plantintroduction.org/index.php/pi/article/view/810
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Plant Introduction

Репозиторії

Plant Introduction