КОНСЕРВУЮЧА ЗДАТНІСТЬ BACILLUS SUBTILIS ПРИ ЗАГОТІВЛІ ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ
The study of the influence of Bacillus subtilis 44-p on the chemical composition, nutritional value and microbiological parameters of preserved flattened moist corn grain. Using B. subtilis 44- p, the contents of lactic acid bacteria at day 70 of preservation was 5.6 x 106-6.0 x 106 CFU, which is 35...
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автори: | , , |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English Ukrainian |
| Опубліковано: |
Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine
2017
|
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/103 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Agriciltural microbiology |