ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ МІКРОБОЦЕНОЗУ КИШКОВИКА ПЕКІНСЬКИХ БРОЙЛЕРНИХ КАЧОК

The formation features of the intestinal microbioсenosis of Beijing broiler ducks were studied starting from the 2-days ducklings until the 180 days age. The reduction of the total number of E. coli cells due to the formation of bacterial strains with normal enzymatic activity and growth of non-path...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2015
Автори: Камінська, М. В., Стефанишин, О. М., Гураль, С. В., Попик, І. М., Понкало, Л. І., Борецька, Н. І.
Формат: Стаття
Мова:English
Ukrainian
Опубліковано: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2015
Теми:
Онлайн доступ:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/149
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Agriciltural microbiology

Репозитарії

Agriciltural microbiology