НОВИЙ ШТАМ MESORHIZOBIUM SP. 1 ТА ЙОГО ВПЛИВ НА СТРУКТУРНІ ПОКАЗНИКИ ВРОЖАЮ НУТУ СОРТУ СКАРБ
The analytical selection of rhizobial bacteria of chickpea was carried out in order to create aneffective legume-rhizobial symbiosis. A new strain of rhizobia has been isolated from the nodules ofchickpea of Skarb variety, which, according to its cultural and physiological characteristics, isclassif...
Збережено в:
| Дата: | 2018 |
|---|---|
| Автори: | , , , , |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine
2018
|
| Онлайн доступ: | https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/29 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Agriciltural microbiology |