НОВИЙ ШТАМ MESORHIZOBIUM SP. 1 ТА ЙОГО ВПЛИВ НА СТРУКТУРНІ ПОКАЗНИКИ ВРОЖАЮ НУТУ СОРТУ СКАРБ

The analytical selection of rhizobial bacteria of chickpea was carried out in order to create aneffective legume-rhizobial symbiosis. A new strain of rhizobia has been isolated from the nodules ofchickpea of Skarb variety, which, according to its cultural and physiological characteristics, isclassif...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2018
Автори: Логоша, О. В., Воробей, Ю. О., Романова, І. М., Усновама, Т. О., Бушулян, О. В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2018
Онлайн доступ:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/29
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Agriciltural microbiology

Репозитарії

Agriciltural microbiology