Токмакова, Л. М., Ларченко, І. В., & Ковпак, П. В. (2021). МІКРОБІОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТРАНСФОРМАЦІЇ РОСЛИННИХ РЕШТОК КУКУРУДЗИ ЗА ІНТРОДУКЦІЇ В АГРОЦЕНОЗИ МІКРООРГАНІЗМІВ-ДЕСТРУКТОРІВ ОРГАНІЧНОЇ РЕЧОВИНИ. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine.
Chicago Style (17th ed.) CitationТокмакова, Л. М., І. В Ларченко, and П. В Ковпак. МІКРОБІОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТРАНСФОРМАЦІЇ РОСЛИННИХ РЕШТОК КУКУРУДЗИ ЗА ІНТРОДУКЦІЇ В АГРОЦЕНОЗИ МІКРООРГАНІЗМІВ-ДЕСТРУКТОРІВ ОРГАНІЧНОЇ РЕЧОВИНИ. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine, 2021.
MLA (8th ed.) CitationТокмакова, Л. М., et al. МІКРОБІОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТРАНСФОРМАЦІЇ РОСЛИННИХ РЕШТОК КУКУРУДЗИ ЗА ІНТРОДУКЦІЇ В АГРОЦЕНОЗИ МІКРООРГАНІЗМІВ-ДЕСТРУКТОРІВ ОРГАНІЧНОЇ РЕЧОВИНИ. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine, 2021.