ДИНАМІКА РОЗВИТКУ ПОПУЛЯЦІЙ МІКРООРГАНІЗМІВ У КОНСЕРВОВАНОМУ ПЛЮЩЕНОМУ ЗЕРНІ КУКУРУДЗИ ЗА ВПЛИВУ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ

The dynamics of the development of microorganisms, changes in the level of acidity andthe ratio of the accumulated organic acids in canned by flattening the grain of corn wasinvestigated under the influence of strains of lactic acid bacteria (LAB), perspective for creationbiology preservatives.Appli...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2018
Hauptverfasser: Кравченко, Н. О., Передерій, М. Г.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2018
Online Zugang:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/37
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Agriciltural microbiology

Institution

Agriciltural microbiology