2025-02-23T00:12:51-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22oai%3Aojs2.smic.in.ua%3Aarticle-37%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T00:12:51-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22oai%3Aojs2.smic.in.ua%3Aarticle-37%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T00:12:51-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-23T00:12:51-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response
ДИНАМІКА РОЗВИТКУ ПОПУЛЯЦІЙ МІКРООРГАНІЗМІВ У КОНСЕРВОВАНОМУ ПЛЮЩЕНОМУ ЗЕРНІ КУКУРУДЗИ ЗА ВПЛИВУ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ
The dynamics of the development of microorganisms, changes in the level of acidity andthe ratio of the accumulated organic acids in canned by flattening the grain of corn wasinvestigated under the influence of strains of lactic acid bacteria (LAB), perspective for creationbiology preservatives.Appli...
Saved in:
Main Authors: | Кравченко, Н. О., Передерій, М. Г. |
---|---|
Format: | Article |
Language: | Ukrainian |
Published: |
Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine
2018
|
Online Access: | https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/37 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
2025-02-23T00:12:51-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&rows=40&rows=5&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22oai%3Aojs2.smic.in.ua%3Aarticle-37%22&qt=morelikethis
2025-02-23T00:12:51-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&rows=40&rows=5&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22oai%3Aojs2.smic.in.ua%3Aarticle-37%22&qt=morelikethis
2025-02-23T00:12:51-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-23T00:12:51-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response
Similar Items
-
СПРЯМОВАНІСТЬ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У КОНСЕРВОВАНОМУ ПЛЮЩЕНОМУ ЗЕРНІ КУКУРУДЗИ ЗА ВПЛИВУ БАКТЕРІЙ BACILLUS SUBTILIS
by: Передерій, М.Г., et al.
Published: (2018) -
ЯКІСТЬ ТА АЕРОБНА СТАБІЛЬНІСТЬ ФЕРМЕНТОВАНОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЗА СУМІСНОЇ ІНТРОДУКЦІЇ ПРОБІОТИЧНИХ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ BACILLUS SUBTILIS
by: Передерій, М. Г., et al.
Published: (2019) -
МЕТАБОЛІЧНА АКТИВНІСТЬ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ ЗА ІНТРОДУКЦІЇ В СІНАЖ З ЛЮЦЕРНИ
by: Кравченко, Н. О., et al.
Published: (2022) -
ВПЛИВ ПРЕБІОТИКІВ НА БІОЛОГІЧНУ АКТИВНІСТЬ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ
by: Кравченко, Н. О., et al.
Published: (2014) -
ВПЛИВ СЕРЕДОВИЩА КУЛЬТИВУВАННЯ НА АНТАГОНІСТИЧНУ АКТИВНІСТЬ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ
by: Похилько, Ю. М., et al.
Published: (2016)