ДИНАМІКА РОЗВИТКУ ПОПУЛЯЦІЙ МІКРООРГАНІЗМІВ У КОНСЕРВОВАНОМУ ПЛЮЩЕНОМУ ЗЕРНІ КУКУРУДЗИ ЗА ВПЛИВУ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ
The dynamics of the development of microorganisms, changes in the level of acidity andthe ratio of the accumulated organic acids in canned by flattening the grain of corn wasinvestigated under the influence of strains of lactic acid bacteria (LAB), perspective for creationbiology preservatives.Appli...
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | Кравченко, Н. О., Передерій, М. Г. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine
2018
|
Онлайн доступ: | https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/37 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Agriciltural microbiology |
Репозитарії
Agriciltural microbiologyСхожі ресурси
-
СПРЯМОВАНІСТЬ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У КОНСЕРВОВАНОМУ ПЛЮЩЕНОМУ ЗЕРНІ КУКУРУДЗИ ЗА ВПЛИВУ БАКТЕРІЙ BACILLUS SUBTILIS
за авторством: Передерій, М.Г., та інші
Опубліковано: (2018) -
ЯКІСТЬ ТА АЕРОБНА СТАБІЛЬНІСТЬ ФЕРМЕНТОВАНОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЗА СУМІСНОЇ ІНТРОДУКЦІЇ ПРОБІОТИЧНИХ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ BACILLUS SUBTILIS
за авторством: Передерій, М. Г., та інші
Опубліковано: (2019) -
МЕТАБОЛІЧНА АКТИВНІСТЬ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ ЗА ІНТРОДУКЦІЇ В СІНАЖ З ЛЮЦЕРНИ
за авторством: Кравченко, Н. О., та інші
Опубліковано: (2022) -
ВПЛИВ ПРЕБІОТИКІВ НА БІОЛОГІЧНУ АКТИВНІСТЬ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ
за авторством: Кравченко, Н. О., та інші
Опубліковано: (2014) -
ВПЛИВ СЕРЕДОВИЩА КУЛЬТИВУВАННЯ НА АНТАГОНІСТИЧНУ АКТИВНІСТЬ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ
за авторством: Похилько, Ю. М., та інші
Опубліковано: (2016)