АНТАГОНІСТИЧНА АКТИВНІСТЬ ШТАМІВ BACILLUS SUBTILIS, ПЕРСПЕКТИВНИХ ДЛЯ СТВОРЕННЯ КОНСЕРВАНТІВ ВОЛОГОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ

Antagonistic activity of Bacillus subtilis strains, perspective components for creation of rolled highmoisture corn preservatives was investigated. Investigated B. subtilis strains showed antagonistic activityagainst pathogenic and conditionally-pathogenic microorganisms. Test-cultures of Escherichi...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2017
Hauptverfasser: Кравченко, Н. О., Передерій, М. Г.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2017
Online Zugang:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/48
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Agriciltural microbiology

Institution

Agriciltural microbiology