ЯКІСТЬ ТА АЕРОБНА СТАБІЛЬНІСТЬ ФЕРМЕНТОВАНОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЗА СУМІСНОЇ ІНТРОДУКЦІЇ ПРОБІОТИЧНИХ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ BACILLUS SUBTILIS

Objective. To find out the effect of combined introduction of probiotic strains of lactic acid bac-teria and Bacillus subtilis on the quality and aerobic stability of fermented rolled corn grain. Methods. Microbiological, zootechnical. Results. According to the results of organoleptic analysis, pres...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2019
Hauptverfasser: Передерій, М. Г., Кравченко, Н. О., Божок, Л. В., Дмитрук, О. М.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2019
Schlagworte:
Online Zugang:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/62
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Agriciltural microbiology

Institution

Agriciltural microbiology