СПРЯМОВАНІСТЬ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У КОНСЕРВОВАНОМУ ПЛЮЩЕНОМУ ЗЕРНІ КУКУРУДЗИ ЗА ВПЛИВУ БАКТЕРІЙ BACILLUS SUBTILIS

Objective. To study the trends of microbiological processes, changes in the level of acidity and the ratio of accumulated organic acids in preserved corn rolled grain due to the influence of selected strains of Bacillus subtilis, promising for the creation of biological preservatives on their basis....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2018
Автори: Передерій, М.Г., Кравченко, Н.О., Божок, Л.В., Дмитрук, О.М.
Формат: Стаття
Мова:English
Опубліковано: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2018
Теми:
Онлайн доступ:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/9
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Agriciltural microbiology

Репозиторії

Agriciltural microbiology