СПРЯМОВАНІСТЬ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У КОНСЕРВОВАНОМУ ПЛЮЩЕНОМУ ЗЕРНІ КУКУРУДЗИ ЗА ВПЛИВУ БАКТЕРІЙ BACILLUS SUBTILIS
Мета. Дослідити спрямованість мікробіологічних процесів, зміни рівня кислотності та співвідношення накопичених органічних кислот у консервованому плющеному зерні кукурудзи за впливу селекціонованих штамів Bacillus subtilis, перспективних для створення на їх основі біологічних консервантів. Методи. М...
Збережено в:
| Дата: | 2018 |
|---|---|
| Автори: | , , , |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine
2018
|
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/9 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Agriciltural microbiology |