СПРЯМОВАНІСТЬ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У КОНСЕРВОВАНОМУ ПЛЮЩЕНОМУ ЗЕРНІ КУКУРУДЗИ ЗА ВПЛИВУ БАКТЕРІЙ BACILLUS SUBTILIS

Мета. Дослідити спрямованість мікробіологічних процесів, зміни рівня кислотності та співвідношення накопичених органічних кислот у консервованому плющеному зерні кукурудзи за впливу селекціонованих штамів Bacillus subtilis, перспективних для створення на їх основі біологічних консервантів. Методи. М...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2018
Hauptverfasser: Передерій, М.Г., Кравченко, Н.О., Божок, Л.В., Дмитрук, О.М.
Format: Artikel
Sprache:English
Veröffentlicht: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2018
Schlagworte:
Online Zugang:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/9
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Agriciltural microbiology

Institution

Agriciltural microbiology