СПРЯМОВАНІСТЬ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У КОНСЕРВОВАНОМУ ПЛЮЩЕНОМУ ЗЕРНІ КУКУРУДЗИ ЗА ВПЛИВУ БАКТЕРІЙ BACILLUS SUBTILIS
Objective. To study the trends of microbiological processes, changes in the level of acidity and the ratio of accumulated organic acids in preserved corn rolled grain due to the influence of selected strains of Bacillus subtilis, promising for the creation of biological preservatives on their basis....
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | Передерій, М.Г., Кравченко, Н.О., Божок, Л.В., Дмитрук, О.М. |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine
2018
|
Теми: | |
Онлайн доступ: | https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/9 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Agriciltural microbiology |
Репозитарії
Agriciltural microbiologyСхожі ресурси
-
КОНСЕРВУЮЧА ЗДАТНІСТЬ BACILLUS SUBTILIS ПРИ ЗАГОТІВЛІ ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ
за авторством: Кравченко, Н. О., та інші
Опубліковано: (2017) -
ЯКІСТЬ ТА АЕРОБНА СТАБІЛЬНІСТЬ ФЕРМЕНТОВАНОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЗА СУМІСНОЇ ІНТРОДУКЦІЇ ПРОБІОТИЧНИХ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ BACILLUS SUBTILIS
за авторством: Передерій, М. Г., та інші
Опубліковано: (2019) -
МІКРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ШТАМАМИ ПРОБІОТИЧНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ
за авторством: Кравченко, Н. О., та інші
Опубліковано: (2020) -
ВЛАСТИВОСТІ ШТАМІВ МІКРООРГАНІЗМІВ LACTOBACILLUS PLANTARUM L5 І BACILLUS SUBTILIS B3 ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЇХ ЗАСТОСУВАННЯ У ТВАРИННИЦТВІ
за авторством: Сорока , В.І., та інші
Опубліковано: (2010) -
РОЛЬ ОБРОБКИ НАСІННЯ БОБОВИХ КУЛЬТУР БІОЛОГІЧНИМ ПРЕПАРАТОМ ЕПАА У ПІДВИЩЕННІ ІМУНІТЕТУ ТА ПРОДУКТИВНОСТІ РОСЛИН
за авторством: Воцелко , С.К., та інші
Опубліковано: (2007)