МІКРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ШТАМАМИ ПРОБІОТИЧНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ

Objective. Study the influence of Bacillus subtilis and probiotic strains of lactic acid bacteriaon microbiological processes during fermentation of rolled moist corn grain. Methods. Microbiological, zootechnical. Results. The antifungal activity of probiotic strains of Bacillus subtilis ВРТB1 and L...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2020
Автори: Кравченко, Н. О., Передерій, М. Г., Дмитрук, О. М.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2020
Теми:
Онлайн доступ:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/96
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Agriciltural microbiology

Репозиторії

Agriciltural microbiology