APA-Zitierstil (7. Ausg.)

Кравченко, Н. О., Передерій, М. Г., & Дмитрук, О. М. (2020). МІКРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ШТАМАМИ ПРОБІОТИЧНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine.

Chicago-Zitierstil (17. Ausg.)

Кравченко, Н. О., М. Г Передерій, und О. М Дмитрук. МІКРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ШТАМАМИ ПРОБІОТИЧНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine, 2020.

MLA-Zitierstil (8. Ausg.)

Кравченко, Н. О., et al. МІКРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ШТАМАМИ ПРОБІОТИЧНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine, 2020.

Achtung: Diese Zitate sind unter Umständen nicht zu 100% korrekt.