Кравченко, Н. О., Передерій, М. Г., & Дмитрук, О. М. (2020). МІКРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ШТАМАМИ ПРОБІОТИЧНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine.
Chicago Style (17th ed.) CitationКравченко, Н. О., М. Г Передерій, and О. М Дмитрук. МІКРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ШТАМАМИ ПРОБІОТИЧНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine, 2020.
MLA (8th ed.) CitationКравченко, Н. О., et al. МІКРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ШТАМАМИ ПРОБІОТИЧНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine, 2020.