Кравченко, Н. О., Передерій, М. Г., & Дмитрук, О. М. (2020). МІКРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ШТАМАМИ ПРОБІОТИЧНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine.
Чикаго стиль цитування (17-те видання)Кравченко, Н. О., М. Г Передерій, та О. М Дмитрук. МІКРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ШТАМАМИ ПРОБІОТИЧНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine, 2020.
Стиль цитування MLA (8-ме видання)Кравченко, Н. О., et al. МІКРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ШТАМАМИ ПРОБІОТИЧНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine, 2020.