Стиль цитування APA (7-ме видання)

Кравченко, Н. О., Передерій, М. Г., & Дмитрук, О. М. (2020). МІКРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ШТАМАМИ ПРОБІОТИЧНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine.

Чикаго стиль цитування (17-те видання)

Кравченко, Н. О., М. Г Передерій, та О. М Дмитрук. МІКРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ШТАМАМИ ПРОБІОТИЧНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine, 2020.

Стиль цитування MLA (8-ме видання)

Кравченко, Н. О., et al. МІКРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ШТАМАМИ ПРОБІОТИЧНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine, 2020.

Попередження: стилі цитування не завжди правильні на всі 100%.