МІКРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ШТАМАМИ ПРОБІОТИЧНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ

Objective. Study the influence of Bacillus subtilis and probiotic strains of lactic acid bacteriaon microbiological processes during fermentation of rolled moist corn grain. Methods. Microbiological, zootechnical. Results. The antifungal activity of probiotic strains of Bacillus subtilis ВРТB1 and L...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2020
Hauptverfasser: Кравченко, Н. О., Передерій, М. Г., Дмитрук, О. М.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2020
Schlagworte:
Online Zugang:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/96
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Agriciltural microbiology

Institution

Agriciltural microbiology