Features of biochemical composition of fruits of various species introduced in a south-east of Ukraine. 1st report: an ascorbic acid content
Збережено в:
Дата: | 2007 |
---|---|
Автори: | V. M. Mezhenskyi, L. L. Mozhaieva, L. O. Mezhenska |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2007
|
Назва видання: | Plant introduction |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001036201 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Peculiarities of biochemical composition of fruits of various fruit species introduced in a south-east of Ukraine. 2nd report: a sugar contents
за авторством: V. M. Mezhenskyi, та інші
Опубліковано: (2007) -
Features of biochemical structure of fruits various plant species introduced in a South-East of Ukraine. The 3rd report: a common acidity and sugar/acid ratio
за авторством: V. M. Mezhenskyi, та інші
Опубліковано: (2008) -
Biochemical content of actinidia fruits
за авторством: N. V. Skrypchenko, та інші
Опубліковано: (2011) -
Distribution of ilarviruses in stone fruit crops in East and South Steppe regions
за авторством: N. V. Triapitsyna, та інші
Опубліковано: (2011) -
Study of influence of ascorbic acid, reducing sugars and methyldopa on betalains content in Celosia cristata L. callus
за авторством: K. V. Lystvan
Опубліковано: (2019)