Implementation of additional services at tourist and entertainment complexes according to international hospitality standards
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автори: | H. Sarkisian, V. Novichkov, M. Liganenko, A. Shunko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2022
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001443400 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Service design of tasting rooms as a strategic vector of service development in the hospitality industry
за авторством: H. M. Riashko, та інші
Опубліковано: (2021) -
Strategic management of quality of tourist services in the framework of the development of the tourist complex of Ukraine: theoretical aspects
за авторством: V. V. Shymanska
Опубліковано: (2015) -
The Theoretical Bases of the Development of the Tourist Services Market in the System of the International Market of Services
за авторством: O. O. Skarha, та інші
Опубліковано: (2021) -
Implementation of service innovations in the organization of activities of restaurant establishments
за авторством: T. P. Novichkova, та інші
Опубліковано: (2021) -
Entertain Modus of Culture at the Mirror of Social-historical Transformations
за авторством: A. A. Agarkova
Опубліковано: (2013)