Methodological Basis for Studying Social Media as a Tool to Tackle Consequences of COVID-19 in the Restaurant Industry
Збережено в:
Дата: | 2020 |
---|---|
Автори: | Yu. O. Lazebnyk, M. H. Ivasenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2020
|
Назва видання: | The problems of economy |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001124236 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
On the Issue of Classification of Fishing Tackle
за авторством: S. Sirenko
Опубліковано: (2011) -
The State Regulation of the Hotel and Restaurant Business in the Context of the COVID-19 Pandemic
за авторством: V. O. Martynenko
Опубліковано: (2021) -
Socio-political consequences of the COVID-19 pandemic as challenges to the legitimacy of social order in Ukraine
за авторством: A. Reznik, та інші
Опубліковано: (2021) -
Socio-political consequences of the COVID-19 pandemic as challenges to the legitimacy of social order in Ukraine
за авторством: O. Reznik, та інші
Опубліковано: (2021) -
Analyzing the Current State of Ukrainian Restaurant Business and Prospects for Development in the Context of the COVID-19 Pandemic
за авторством: L. V. Kuchechuk, та інші
Опубліковано: (2021)