Changes in the product range of the Pereyaslav bakery and its implementation in the 90s of the 20th – the first decades of the 21th c.
Збережено в:
Дата: | 2023 |
---|---|
Автор: | V. Shakula |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2023
|
Назва видання: | Siverian Chronicle |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001416197 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Peculiarities of formation Pereiaslav-Khmelnytskyi Bakery Product Range and Distribution Chain from the 40s – the beginning of the 90s of the XX c.
за авторством: V. Shakula
Опубліковано: (2022) -
Bakery equipment 60-80 years of the twentieth century in the exhibition Museum grain reserve "Pereyaslav"
за авторством: V. M. Shakula
Опубліковано: (2015) -
Investigation of Ukrainian historical process of Early Modern Time in Institute of History of Ukraine National Academy of Science of Ukraine (90-s of 20th century — the first decade of 21th century)
за авторством: V. Matiakh
Опубліковано: (2011) -
Serbia-Croatia Relations in the 90s of the 20th – 21st century
за авторством: I. Vlasiuk
Опубліковано: (2019) -
Ukrainian legal thought in Halychyna (the first decades of the 19th century)
за авторством: T. Andrusiak
Опубліковано: (2012)