Influence of probiotic bacteria on the tendency and intensity of microbiological processes during ensilage of corn green crop
Збережено в:
| Дата: | 2020 |
|---|---|
| Автори: | N. O. Kravchenko, O. M. Dmytruk, N. M. Furs |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2020
|
| Назва видання: | Agricultural microbiology |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001320607 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Microbiological evaluation of rolled moist corn grain fermented by probiotic microorganism strains
за авторством: N. O. Kravchenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
Quality and aerobic stability of fermented rolled corn grain in under combined introduction of probiotic strains of lactic acid bacteria and representatives of Bacillus subtilis
за авторством: M. H. Perederii, та інші
Опубліковано: (2019) -
Trends of microbiological processes in preserved corn rolled grain under the influence of Bacillus subtilis
за авторством: M. H. Perederii, та інші
Опубліковано: (2018) -
Changes in the Fatty Acid Composition of Corn Seedlings under the Influence of the Microbiological Complex
за авторством: Melnychuk, T.M., та інші
Опубліковано: (2024) -
Probiotics Based on Lactic Acid Bacteria for Aquaculture
за авторством: O. M. Vasyliuk, та інші
Опубліковано: (2023)