The role of horticultural societies in providing development of gastronomic attracts and forming tourist destinations on the basis of the green economy
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | O. I. Laiko, V. V. Torhan |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000962484 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Tourist destinations as a catalyst of sustainable development of territorial communities in Ukraine
за авторством: V. V. Torhan
Опубліковано: (2018) -
Perception of tourist destination brand
за авторством: J. Gburova, та інші
Опубліковано: (2015) -
Administrative mechanism of development tourist destination
за авторством: S. V. Melnychenko
Опубліковано: (2011) -
Role Played by Investment in Ensuring the Development of Ukrainian Rural Areas as Tourist Destinations
за авторством: Yu. M. Dziurakh, та інші
Опубліковано: (2022) -
The Branding of Kharkov City as a Tourist Destination
за авторством: N. I. Danko, та інші
Опубліковано: (2016)