Research of effect of DPEI-processing of Shiitake fruit body on physical and mechanical properties of mushroom suspension
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | N. A. Sharkova, E. K. Zhukotskyi, Ya. Turchyna, H. V. Dekusha, A. A. Makarenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Thermophysics and thermal power engineering |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001001853 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Anticancer substances of mushroom origin
за авторством: T. S. Ivanova, та інші
Опубліковано: (2014) -
Anticancer substances of mushroom origin
за авторством: Ivanova, T.S., та інші
Опубліковано: (2014) -
Comparative analysis of rutin content in fruit bodies of some macrofungi
за авторством: M. V. Pasailiuk
Опубліковано: (2020) -
On feeding of the oribatid mites on mycelium of mushrooms
за авторством: A. D. Shtirts
Опубліковано: (1997) -
Main trends of evolution of fruit bodies in agaricomycetes, with special reference to coprinoidization
за авторством: M. P. Prydiuk
Опубліковано: (2017)