Quality and aerobic stability of fermented rolled corn grain in under combined introduction of probiotic strains of lactic acid bacteria and representatives of Bacillus subtilis
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | M. H. Perederii, N. O. Kravchenko, L. V. Bozhok, O. M. Dmytruk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Agricultural microbiology |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001038993 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Microbiological evaluation of rolled moist corn grain fermented by probiotic microorganism strains
за авторством: N. O. Kravchenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
Trends of microbiological processes in preserved corn rolled grain under the influence of Bacillus subtilis
за авторством: M. H. Perederii, та інші
Опубліковано: (2018) -
Preserving ability of Bacillus subtilis during gathering of flattened moist corn grain
за авторством: N. O. Kravchenko, та інші
Опубліковано: (2017) -
Antagonistic activity of Bacillus subtilis strains, perspective components for creation of rolled high-moisture corn preservatives
за авторством: N. O. Kravchenko, та інші
Опубліковано: (2017) -
Probiotics Based on Lactic Acid Bacteria for Aquaculture
за авторством: Vasyliuk, O.M., та інші
Опубліковано: (2023)