Quantitative patterns during the amidation of triacylglycerols of vegetable oils
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | L. M. Shkaraputa, L. L. Mytrokhina, L. O. Tyshchenko, L. A. Shevchenko, I. P. Morozova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2019
|
Назва видання: | Catalysis and Petrochemistry |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001083864 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Amidation of triacylglycerines of sunflower oil
за авторством: L. N. Shkaraputa, та інші
Опубліковано: (2017) -
Problems of soapstock treatment of vegetable oil productions and their solutions
за авторством: L. Sabliy, та інші
Опубліковано: (2021) -
Effect of multiatom alcohols, amides and DMSO on grape and potato meristems integrity
за авторством: N. A. Shevchenko, та інші
Опубліковано: (2004) -
Amides polyfluoroalkylthioncarboxylic acids
за авторством: Ju. G. Shermolovich, та інші
Опубліковано: (2013) -
Quantitative morphological signs and variability of the vegetative and generative organs of elderberry (Sambucus nigra L.) in the Forest-Steppe of Ukraine
за авторством: L. M. Kolisnyk, та інші
Опубліковано: (2011)