The influence of acid protein precipitants on the specificity of the reaction of ninhydrin with amino acids
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автори: | V. A. Toptikov, I. I. Romanovska |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2022
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001377787 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Symmetry of amino acids in proteins synthesized by two strands DNA
за авторством: A. A. Vagis, та інші
Опубліковано: (2016) -
Model considerations on physico-chemical nature of protein-nucleic acid contacts through amino acid carboxylic groups: spectroscopic data
за авторством: Samijlenko, S.P., та інші
Опубліковано: (1998) -
Amino acids application to create of nanostructures
за авторством: I. S. Chekman, та інші
Опубліковано: (2014) -
Comparative analysis of indirect methods of HPLC-quantitation of amino acids and general methodical trends and prospects of amino acid analysis
за авторством: S. D. Melnychuk, та інші
Опубліковано: (2013) -
Apiproducts as Natural Source of Amino Acids-Detoxifiers
за авторством: V. F. Furduj, та інші
Опубліковано: (2012)