The potential of the restaurant industry in the development of gastronomic tourism in the Odessa region
Збережено в:
| Дата: | 2018 |
|---|---|
| Автори: | O. V. Dyshkantiuk, D. O. Kharenko, L. M. Ivychuk |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2018
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000890490 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Public-private partnership in the field of tourism as a tool gastronomic modernization regional economic development
за авторством: H. P. Skliar, та інші
Опубліковано: (2015) -
Public regulation of hotel and restaurant business as a component of tourism industry
за авторством: O. S. Kamushkov
Опубліковано: (2018) -
Gastronomic Heritage of Bukovyna: Ethnographic Aspect
за авторством: O. Melenchuk
Опубліковано: (2022) -
Analysis and condition of use recreational and tourist potential for regional tourism market Odessa region
за авторством: S. A. Bondarenko
Опубліковано: (2016) -
Environmental risk of agriculture (green) tourism in the Odessa region
за авторством: O. L. Mykhailiuk
Опубліковано: (2014)