Strategic solutions at promotion of the innovative product from secondary wine-making raw materials to the market
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | V. V. Lahodiienko, O. M. Holodoniuk, V. V. Milcheva |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000939618 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Marketing strategy of the innovative product's conducting on the market
за авторством: V. V. Lahodiienko, та інші
Опубліковано: (2018) -
The innovative components of strategic development of the wine-making enterprises of Ukraine
за авторством: O. B. Tkachenko, та інші
Опубліковано: (2016) -
Features of accounting cost of production in the wine making industry
за авторством: O. O. Yevtushevska, та інші
Опубліковано: (2017) -
Strategic Marketing Instruments for Product Promotion on the Marketplace
за авторством: O. B. Pashchuk
Опубліковано: (2021) -
Marketing Aspects of Market Promotion of Innovative Products
за авторством: O. P. Tretiak
Опубліковано: (2015)