The analysis of innovation classifications by the novelty level
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автор: | O. V. Kolishchuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000939620 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
New conceptual approaches to the development of the national accounting system: synthesis of stereotypes and novelty and novelty
за авторством: O. P. Kundria-Vysotska, та інші
Опубліковано: (2013) -
Novelty search in neuroevolution for end effector positioning
за авторством: Vitiuk, A.Y., та інші
Опубліковано: (2023) -
Institutional Response to Domestic Violence in Ukraine: Novelties in the Legislation and Access to Services
за авторством: G. V. Gerasymenko
Опубліковано: (2019) -
Attractive Novelty of the Traditional (Traditional Plots and Images. – Chernivtsi: City, 2004)
за авторством: M. N. Moskalenko
Опубліковано: (2007) -
A Classification of Factors Influencing the Level of Innovative Support for Sustainable Development of Enterprises
за авторством: Ya. V. Sekirozh
Опубліковано: (2020)