Food choice management of student young people
Збережено в:
| Дата: | 2018 |
|---|---|
| Автори: | T. V. Svystun, M. O. Bieloshapko |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2018
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000946111 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Young people are joining the sociological community of Ukraine
за авторством: V. O. Skvorets
Опубліковано: (2020) -
The features of spondylogenic vertebrobasilar insufficiency clinical course in young people
за авторством: N. O. Nekrasova
Опубліковано: (2017) -
Clinical and neurological features of cerebral circulation disorders in young people
за авторством: I. A. Hryhorova, та інші
Опубліковано: (2015) -
Degenerative disc disease in young people. Medical imaging techniques
за авторством: Ja. Abdullaev, та інші
Опубліковано: (2020) -
The internet environment on influence of developing social behaviors of the young people
за авторством: D Hirnyk
Опубліковано: (2010)