Effect of Structural Components of Modified Gel Carrier on Enzymatic Properties of Immobilized Industrial Strain of Lactococcus lactis after Low-Temperature Storage
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | I. V. Petrov, I. A. Burjak, Ja. O. Cherkashina |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2018
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001159355 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Manufacturing characteristics of probiotic esherichia coli strain M-17 after immobilization in gel carriers and storage at various low temperatures
за авторством: I. V. Petrov, та інші
Опубліковано: (2021) -
Bacteriophages of Lactococcus lactis ssp. and Streptococcus thermophilus Isolated in Dairy Processing Plants of Ukraine
за авторством: O. V. Naumenko, та інші
Опубліковано: (2018) -
Survival of Immobilized Probiotics After Freeze-Thawing in Modified Gels of Sodium Alginate
за авторством: I. A. Burjak, та інші
Опубліковано: (2017) -
Enzymatic properties of probiotics immobilized on enterosorbents after low-temperature storage
за авторством: O. M. Babinets
Опубліковано: (2013) -
Viability of Cryopreserved Probiotic Strains of Microorganisms Immobilized in Alginate Gel Supplemented with Disaccharides
за авторством: I. V. Petrov, та інші
Опубліковано: (2019)